2021-2022 Grade Level Schedules

 

Kindergarten:

 

7:20-7:55:   Homeroom Group

7:55-8:20:  Block 1 (25 minutes)

8:25-9:05:  Specials

9:05-9:55:    Block 1 (55 minutes)

9:55-10:15:  Block 2 (20 minutes)

10:15-10:38: Lunches

10:40-11:40: Block 2 (60 minutes)

12:00-1:00:  Block 3 (60 minutes)

1:00-1:12:    Recess

1:15-1:45:  Block 3 (30 minutes)

1:50-2:20:  Early Literacy Assessment

RTI:

Tier 3:  7:30-8:00 Reading

Tier 3:  1:45-2:15:  Math  


1st Grade:

 

7:20-8:55:  Block 1 (95 minutes)

8:55-9:10:  Block 2 (15 minutes)

9:10-9:50:  Specials

10:00-10:29 Lunches

10:30-11:40:  Block 2 (70 minutes)

11:40-12:20:  Block 3 (40 minutes)

12:20-1:10:  RTI/Enrichment

1:15-1:27  Recess

1:30-2:20:   Block 3 (40 minutes)

2nd Grade:

 

7:40-8:20:  Specials 

8:20-9:35  Block 1  (75 minutes)

9:35-10:30:  Block 2 (55 minutes)

10:32-11:01:  Lunches 

11:05-11:25 Block 2 (20 minutes) 

11:24-12:45:  Block 3 (80 minutes)

12:45-12:57:  Recess

1:10-2:10:  RTI/Enrichment


3rd Grade:  

 

7:20-8:55:  Block 1 (95 minutes)

8:55-10:05:  Block 2 (80 minutes)

10:05-11:05:  RTI/Enrichment

11:05-12:05: Block 3 (60 minutes) 

12:08-12:37:  Lunches

12:55-1:35:  Specials

1:35-1:47:  Recess 

1:50-2:20:  Block 3 (30 minutes)

 

4th Grade

 

7:20-8:40:  RTI/Enrichment

8:40-9:50: Block 1 (70 minutes)

9:50-10:02:  Recess

10:15-11:35: Block 2 (80 minutes)

11:36-12:05 Lunches

12:10-12:50: Specials

12:50-2:20:  Block 3 (90 minutes)


5th Grade:

 

7:20-8:35:  Block 1 (75 minutes)

8:35-9:50:  Block 2 (75 minutes)

9:50-11:04:  Block 3 (74 minutes)

11:04-11:52: Lunch/Recess

12:05-1:05:  RTI/Enrichment

1:05-1:35:  Writing with Homeroom

1:40-2:20 Specials


6th Grade:

 

7:20-8:50: Block 1 (90 minutes)

8:50-9:50:  RTI/Enrichment

9:55-10:35:  Specials

10:35-11:30  Block 1 (55 minutes)

11:30-12:40: Block 2 (70 minutes)

12:40-1:06  Lunches

1:06-2:06 Block 2 (60 minutes)

2:06-2:18:  Recess